آغاز طرح نظارت بر فرآوردههای خام دامی در استان مرکزی
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح نظارت بر فرآوردههای خام دامی در استان، گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی ویژه ایام ماه رمضان و سال نو با هدف حفظ سلامت مصرفکنندگان در این استان آغاز شد. به گزارش ایلنا، محمد فتاحی افزود: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی طرح ویژه نوروزی، نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از 19 اسفند ماه سال جاری شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد. وی ادامه داد: در این طرح 1905 واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی، توسط 53 اکیپ ثابت و سیار متشکل از تعداد 102 نفر از بازرسان بهداشتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار میگیرند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اسفند 1402ساعت انتشار : 17:0:57