رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه برای ایجاد ارزش افزوده در صنعت غذایی نیاز به توسعه فناوری داریم، گفت: در این راستا کاهش ضایعات مواد غذایی و توسعه روشهای ایجاد ارزش افزوده از ضایعات مواد غذایی و شناسایی چالشهای ملی در ایمنی و امنیت غذایی به عنوان جهت گیریهای تحقیقاتی در این مؤسسه انتخاب شده است.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مهر 1400ساعت انتشار : 14:1:21رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه برای ایجاد ارزش افزوده در صنعت غذایی نیاز به توسعه فناوری داریم، گفت: در این راستا کاهش ضایعات مواد غذایی و توسعه روشهای ایجاد ارزش افزوده از ضایعات مواد غذایی و شناسایی چالشهای ملی در ایمنی و امنیت غذایی به عنوان جهت گیریهای تحقیقاتی در این مؤسسه انتخاب شده است.