نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد. نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده و پودر امکانپذیر خواهد بود. برگهای نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتیاکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود میباشند. روغن نعناع شامل اسیدهای فنولیک، فیتوسترون، ساپونین ها، تریترپین ها، فلانوئیدها، کاروتنوئید، آنتوسیانینها بوده و روغن نعناع به طور گسترده برای مصارف مختلفی استفاده میشود. همچنین نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوت است که بهطور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 خرداد 1404ساعت انتشار : 16:25:37