اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 دى ماه 1403 ساعت: 16:26:39

مصرف لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد

مصرف لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر اهمیت مصرف لبنیات در کاهش خطرات ابتلا به پوکی استخوان تاکید کرد.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 بهمن 1402ساعت انتشار : 12:3:1