یک متخصص تغذیه به نوع تغذیه روزهداران در ایام کرونا و مصرف مواد ضروری در این ایام اشاره کرد و گفت: کادر درمانی که مستقیماً با بیماران مبتلا به کرونا در ارتباط هستند بهتر است روزه نگیرند؛ چرا که پوششهای حفاظتی این افراد به منظور جلوگیری از آلوده نشدن به ویروس به گونهای است که موجب تعریق بیش از اندازه میشود و این تعریق موجب خشکی گلو خواهد شد که اگر جبران سازی اتفاق نیفتد طبیعتاً خود باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شده و خطر ابتلا به کرونا را افزایش میدهد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 12:0:27یک متخصص تغذیه به نوع تغذیه روزهداران در ایام کرونا و مصرف مواد ضروری در این ایام اشاره کرد و گفت: کادر درمانی که مستقیماً با بیماران مبتلا به کرونا در ارتباط هستند بهتر است روزه نگیرند؛ چرا که پوششهای حفاظتی این افراد به منظور جلوگیری از آلوده نشدن به ویروس به گونهای است که موجب تعریق بیش از اندازه میشود و این تعریق موجب خشکی گلو خواهد شد که اگر جبران سازی اتفاق نیفتد طبیعتاً خود باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شده و خطر ابتلا به کرونا را افزایش میدهد.