اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 9:26:17

خبرآمد، خبری در راه است/ دود سفید یا خاکستری؟ / صفحه نخست روزنامه های 21 تیر

این خوراکی خوشمزه را بخورید تا قلب‌تان سالم بماند

ایسنا نوشت: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: چغندر یا لبو از سبزی‌های ریشه‌ای مغذی و دوستدار قلب و عروق است و با توجه به وجود آنتی‌اکسیدان‌های رنگی در ریشه و برگ آن باعث محافظت بدن در برابر بیماری‌های قلبی عروقی و سکته مغزی می‌شود.

منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1401ساعت انتشار : 14:1:58