معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران، با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور، گفت: مصرف سرانه جهانی گوشت ماهی برای هر فرد 20 کیلوگرم است، ولی این میزان در ایران 10 کیلوگرم است، که باید این میزان را 2 برابر افزایش دهیم تا به متوسط سرانه جهانی برسیم.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 بهمن 1395ساعت انتشار : 23:43:2معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران، با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور، گفت: مصرف سرانه جهانی گوشت ماهی برای هر فرد 20 کیلوگرم است، ولی این میزان در ایران 10 کیلوگرم است، که باید این میزان را 2 برابر افزایش دهیم تا به متوسط سرانه جهانی برسیم.