عدهای از متخصصان نیز تغذیه بر این باورند كه با مصرف گلوكزامین و كندرایتین از بروز آرتروز در مفاصل و غضروفهای بدن جلوگیری میشود و با خوردن پنجه مرغ این مشكل به وجود نمیآید. چرا؟ چون پنجه مرغ حاوی كلاژن است.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مرداد 1394ساعت انتشار : 9:18:26عدهای از متخصصان نیز تغذیه بر این باورند كه با مصرف گلوكزامین و كندرایتین از بروز آرتروز در مفاصل و غضروفهای بدن جلوگیری میشود و با خوردن پنجه مرغ این مشكل به وجود نمیآید. چرا؟ چون پنجه مرغ حاوی كلاژن است.