اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 17:26:40

نقش تغذیه مناسب در کنترل بیماری نقرس

نقش تغذیه مناسب در کنترل بیماری نقرس

یک کارشناس تغذیه گفت: بیماری نقرس، ازجمله بیماری‌های روماتوئیدی و مربوط به اختلال در متابولیسم پورین‌ها است که با سطح بالای اسید اوریک در خون شناسایی می‌شود و در ادامه ممکن است با بروز سنگ‌های کلیوی از نوع اسید اریکی همراه باشد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 شهریور 1403ساعت انتشار : 14:1:38