تهران- ایرنا- یک متخصص مغز و اعصاب گفت: مصرف برخی مواد غذایی مانند غذاها و نوشیدنیهای فرآوری شده در شدت بیماری میگرن تاثیرگذار میگذارند و حتی طبق یافتههای علمی این نوع مواد غذایی ۳۰ درصد عامل بروز میگرن هستند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1400ساعت انتشار : 19:0:29تهران- ایرنا- یک متخصص مغز و اعصاب گفت: مصرف برخی مواد غذایی مانند غذاها و نوشیدنیهای فرآوری شده در شدت بیماری میگرن تاثیرگذار میگذارند و حتی طبق یافتههای علمی این نوع مواد غذایی ۳۰ درصد عامل بروز میگرن هستند.