اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 13:25:32

کمبود این چهار ماده مغذی در بیش از ۶۰ درصد رژیم‌های غذایی

کمبود این چهار ماده مغذی در بیش از ۶۰ درصد رژیم‌های غذایی

پژوهشگران با استفاده از ترکیبی از داده‌های جمع‌آوری‌شده از پایگاه داده‌های جهانی رژیم غذایی و مدل‌های آماری ویژه، سطوح ریزمغذی‌ها در رژیم غذایی را برای ۹۹٫۳ درصد جمعیت جهان در ۱۸۵ کشور تخمین زدند و نتایج نگران‌کننده بود.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 شهریور 1403ساعت انتشار : 17:1:43