معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران گفت: بیش از 90 درصد برنج های وارداتی به صورت پاربویلینگ و نیم پخت است.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 تیر 1394ساعت انتشار : 0:17:19
معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران گفت: بیش از 90 درصد برنج های وارداتی به صورت پاربویلینگ و نیم پخت است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مازندران، رحمان عرفانی امروز در بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در شهرستان آمل اظهار کرد: مازندران بیشترین سطح زیر کشت برنج را در کشور داراست و بزرگترین تولیدکننده برنج در ایران است.
وی ادامه داد: 38 درصد سطح زیر کشت برنج کشور و 42 درصد تولید برنج کشور در مازندران است.
عرفانی افزود: معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در شهرستان آمل دارای بخشهای تحقیقات اصلاح و تهیه بذر، گیاهپزشکی، فنی و مهندسی، خاک و آب و فنی و تحقیقاتی است.
معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران، معرفی 22 رقم جدید برنج از بدو تاسیس این موسسه تاکنون را از دستاودهای بخش تحقیقات دانست.
وی اظهار کرد: تولید برنج سالم در شرایط ارگانیک، ارایه روش نوین مدیریت تغذیه برنج در شالیزار، ارایه روشهای نوین مدیریت آب در شالیزار و خالصسازی و تولید بذور ارقام بومی برنج در مازندران از جمله دستاوردهای تحقیقاتی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل است.
عرفانی، توسعه روشهای نوین کشت، مدیریت مزرعه، تولید و تامین بذور طبقات مادری، جمعآوری، خالصسازی و اصلاح ارقام بومی، تولید ارقام پرمحصول و کیفی و تولید ارقام هیبرید و اجرای برنامههای مدیریت تلفیقی محصول در مزارع از فعالیتهای در دست اجرای تحقیقات است.
معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران تصریح کرد: تجهیز آزمایشگاهی در خصوص تعیین خلوص و آزمون های کیفی باید از سوی وزارتخانه حمایت شود.
وی خاطرنشان کرد: نبود انبار استاندارد مناسب برای ذخیره سازی بذور مادری، نبود امکانات آزمایشگاهی تجزیه بذر و سردخانه مناسب جهت ذخیره هسته های اولیه بذر از چالش های موجود در زمینه تولید بذر است.
عرفانی اظهار کرد: بیش از 90 درصد برنج های وارداتی به صورت پاربویلینگ و نیم پخت است.