اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 15 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 15 تير ماه 1404 ساعت: 8:25:21

در مصرف برنج قهوه ای احتیاط کنید ...

در مصرف برنج قهوه ای احتیاط کنید ...

متخصصان تغذیه در آمریکا با انجام آزمایش‌هایی روی نمونه‌های مختلف برنج دریافتند که برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن پوسته بیرونی، نسبت به برنج سفید، ۲۴ درصد آرسنیک بیشتر و ۴۰ درصد آرسنیک غیرآلی‌ بیشتر دارد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 فروردین 1404ساعت انتشار : 12:25:46