اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 3:25:12

اجداد انسان چگونه با هضم نشاسته سازگار شدند؟

اجداد انسان چگونه با هضم نشاسته سازگار شدند؟

اجداد ما با افزایش آنزیم آمیلاز در دی‌ان‌ای، با تغییرات رژیم غذایی و ظهور پخت‌وپز سازگار شدند که ممکن است بر سلامتی امروزی ما نیز تأثیر گذاشته باشد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 آبان 1403ساعت انتشار : 9:0:46