اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 24 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 24 خرداد ماه 1404 ساعت: 22:25:15

فواید فریز کردن مواد غذایی

فواید فریز کردن مواد غذایی

میوه‌ها و سبزیجات اغلب قبل از انجماد سریع در دمای پایین، بسته‌بندی می‌شود، به طوری که محتوای آب بلافاصله کریستال شده و به هنگام منجمد شدن، از نمناک شدن و پلاسیده شدن محصول جلوگیری می‌کند. این فرآیند همچنین آسیب به ساختار میوه یا سبزی را کاهش می‌دهد و به حفظ مواد مغذی آن تا زمانی که ممکن است کمک می‌کند.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 فروردین 1404ساعت انتشار : 13:25:46