بسیاری از افراد تصور میکنند سبزیجات خام همیشه سالمتر از نوع پخته آنها هستند اما این تصور همیشه درست نیست. متخصصان تغذیه میگویند در برخی موارد پختن سبزیجات نه تنها باعث از بین رفتن مواد مغذی نمیشود بلکه به بدن کمک میکند تا ترکیبات مفید آن را بهتر جذب کند. تحقیقات نشان میدهد روشهای مختلف پخت بر ارزش غذایی سبزیجات تاثیر دارد اما این تفاوت تنها به انتخاب بین سبزیجات خام و پخته محدود نمیشود. حتی مدت زمان پخت، روش پخت و میزان حرارت نیز میتوانند بر مقدار مواد مغذی آن تاثیر بگذارند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 بهمن 1403ساعت انتشار : 16:25:49