رئیس مرکز تحقیقات سرطان گفت:سازمان بهداشت جهانی پس از ۱۵سال تحقیق،پروتئینهای مانده حیوانی رابه عنوان پرخطرترین عامل تغذیه غلط در بروز سرطان معرفی کرده است که سوسیس و کالباس مهمترین گزینه در بروز این بیماری است.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 آبان 1394ساعت انتشار : 13:12:26رئیس مرکز تحقیقات سرطان گفت:سازمان بهداشت جهانی پس از ۱۵سال تحقیق،پروتئینهای مانده حیوانی رابه عنوان پرخطرترین عامل تغذیه غلط در بروز سرطان معرفی کرده است که سوسیس و کالباس مهمترین گزینه در بروز این بیماری است.