دنیای اقتصاد: رصد قیمتهای جهانی غذا از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان میدهد که بهای مواد غذایی به دلیل افزایش قیمت گندم و گوشت در ماه ژوئن (11 خرداد تا 9 تیر) بالاتر رفته است. به گزارش دفتر نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در ایران، شاخص بهای مواد غذایی فائو که براساس وزن تجاری بازارهای بینالمللی پنج گروه اصلی کالای غذایی را بهصورت ماهانه رصد میکند، در ماه ژوئن به رقم متوسط 2/ 175 واحد رسید که نسبت به ماه مه 4/ 1 درصد و نسبت به سال گذشته میلادی 0/ 7 درصد افزایش نشان میدهد. براساس این گزارش، افزایش قیمتهای گندم با میزان بالای پروتئین به دلیل بدتر شدن وضعیت محصولات در آمریکا منجر به افزایش 2/ 4 درصدی شاخص بهای غلات فائو در همین ماه شده است. اما قیمت ذرت با توجه به برداشت بیسابقه این محصول در آمریکای جنوبی کاهش یافته است. ارزیابیهای دفتر نمایندگی فائو در ایران نشان میدهد، شاخص بهای گوشت و محصولات لبنی نیز رشد داشته، اما در مقابل قیمت روغنهای گیاهی و شکر افت کرده است.
منبع خبر : دنیای اقتصاد - بازرگانیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 تیر 1396ساعت انتشار : 1:22:22دنیای اقتصاد: رصد قیمتهای جهانی غذا از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان میدهد که بهای مواد غذایی به دلیل افزایش قیمت گندم و گوشت در ماه ژوئن (11 خرداد تا 9 تیر) بالاتر رفته است. به گزارش دفتر نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در ایران، شاخص بهای مواد غذایی فائو که براساس وزن تجاری بازارهای بینالمللی پنج گروه اصلی کالای غذایی را بهصورت ماهانه رصد میکند، در ماه ژوئن به رقم متوسط 2/ 175 واحد رسید که نسبت به ماه مه 4/ 1 درصد و نسبت به سال گذشته میلادی 0/ 7 درصد افزایش نشان میدهد. براساس این گزارش، افزایش قیمتهای گندم با میزان بالای پروتئین به دلیل بدتر شدن وضعیت محصولات در آمریکا منجر به افزایش 2/ 4 درصدی شاخص بهای غلات فائو در همین ماه شده است. اما قیمت ذرت با توجه به برداشت بیسابقه این محصول در آمریکای جنوبی کاهش یافته است. ارزیابیهای دفتر نمایندگی فائو در ایران نشان میدهد، شاخص بهای گوشت و محصولات لبنی نیز رشد داشته، اما در مقابل قیمت روغنهای گیاهی و شکر افت کرده است.