رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: استفاده از چیپس، شیرینی، فست فود و مواد غذایی دارای اسید چرب ترانس در دوران کودکی عامل ۵۰ درصد بروز دیابت در کشورمان است.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 13:11:12رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: استفاده از چیپس، شیرینی، فست فود و مواد غذایی دارای اسید چرب ترانس در دوران کودکی عامل ۵۰ درصد بروز دیابت در کشورمان است.