دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با اشاره به اینکه در ترکیب چای ترکیبی بنام تانن وجود دارد که تمایل شدیدی به ترکیب با آهن مواد غذایی دارد و مانع جذب آهن مواد غذایی به بدن می شوند، می افزاید: پس نوشیدن چای با فاصله کوتاه از مواد غذایی حاوی آهن مثل تخم مرغ می تواند سطح جذب آهن موجود در آن ماده خوراکی را کاهش می دهد. این اتفاق در دراز مدت ، درجاتی از فقر آهن را در فرد ایجاد می کند. پس چای را کمرنگ و با فاصله نیم ساعته از مواد غذایی حاوی آهن مثل گوشت قرمز و تخم مرغ مصرف کنید. منبع: خبرآنلاین
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 دی 1402ساعت انتشار : 19:0:11