اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 4 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 4 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 8:25:12

مصرف مقدار کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر کمک می کند

مصرف مقدار کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر کمک می کند

متخصصان علوم تغذیه ای در یک مطالعه تازه دریافته اند که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط است.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مرداد 1400ساعت انتشار : 12:0:57
متخصصان علوم تغذیه ای در یک مطالعه تازه دریافته اند که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط است.