اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 تير ماه 1404 ساعت: 22:27:43

گوشت‌های فرآوری‌شده باعث افزایش خطر سرطان خون می‌شود

گوشت‌های فرآوری‌شده باعث افزایش خطر سرطان خون می‌شود

تحقیقات نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت دودی‌شده تا ۷۴ درصد خطر بروز سرطان خون در دوران کودکی را افزایش می‌دهد. طی این تحقیق دانشمندان عادت‌های غذایی و میزان سرطان خون را در بین ۵۱۵ کودک و جوان تایوانی ۲ تا ۲۰ ساله مورد بررسی قرار دادند. حدود ۱۴۵ نفر بیمار مبتلا به سرطان خون هم در این تحقیق حضور داشتند که هر یک با دو فرد سالم هم‌سن و هم‌جنس مقایسه شدند. در این تحقیق محققان از پرسش‌نامه‌های غذایی برای تعیین میزان مصرف گوشت‌های دودی از جمله بیکن، ژامبون، هات داگ، ماهی دودی و سس چینی استفاده کردند.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 مرداد 1394ساعت انتشار : 2:57:25
تحقیقات نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت دودی‌شده تا ۷۴ درصد خطر بروز سرطان خون در دوران کودکی را افزایش می‌دهد. طی این تحقیق دانشمندان عادت‌های غذایی و میزان سرطان خون را در بین ۵۱۵ کودک و جوان تایوانی ۲ تا ۲۰ ساله مورد بررسی قرار دادند. حدود ۱۴۵ نفر بیمار مبتلا به سرطان خون هم در این تحقیق حضور داشتند که هر یک با دو فرد سالم هم‌سن و هم‌جنس مقایسه شدند. در این تحقیق محققان از پرسش‌نامه‌های غذایی برای تعیین میزان مصرف گوشت‌های دودی از جمله بیکن، ژامبون، هات داگ، ماهی دودی و سس چینی استفاده کردند.