ماه رمضان فرصتی برای تزکیه نفس و تجربهای متفاوت در سبک زندگی است. اما چیزی که اهمیت ویژهای دارد، تغذیه مناسب در این ماه است. روزهداری میتواند تأثیر زیادی بر سطح انرژی و عملکرد بدن داشته باشد. خیلی از افراد هنگام افطار به دلیل گرسنگی زیاد، هر غذایی را که دم دست دارند میخورند، اما باید بدانید که بعضی از غذاها، حتی اگر خوشمزه و وسوسهبرانگیز باشند، میتوانند مشکلات گوارشی، افزایش وزن و احساس سنگینی ایجاد کنند. در مقابل، یک افطاری متعادل و مقوی به شما کمک میکند که انرژی لازم را دریافت کنید، سطح قند خونتان را متعادل نگه دارید و احساس سبکی و نشاط داشته باشید. در این مطلب از همشهری آنلاین، بهترین گزینههای غذایی برای افطار را معرفی میکنیم و نکات مهمی را برای داشتن یک رژیم غذایی سالم در این ماه بررسی خواهیم کرد. ویژگیهای یک افطاری سالم و مقوی
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1403ساعت انتشار : 15:25:35