اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 14:26:22

تولید نانوکپسول‌های حاوی پودر امگا-3 توسط محققان ایرانی

تولید نانوکپسول‌های حاوی پودر امگا-3 توسط محققان ایرانی

پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در طرحی مشترک با یک شرکت صنایع غذایی، اقدام به تولید آزمایشگاهی نانوکپسول‌های حاوی روغن امگا-3 کردند. این نانوکپسول‌ها در صورت تولید انبوه می‌توانند در جیره‌ غذایی مورد استفاده قرار گرفته و سبب افزایش سطح سلامت افراد مصرف کننده شوند.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 آبان 1394ساعت انتشار : 11:7:47
پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در طرحی مشترک با یک شرکت صنایع غذایی، اقدام به تولید آزمایشگاهی نانوکپسول‌های حاوی روغن امگا-3 کردند. این نانوکپسول‌ها در صورت تولید انبوه می‌توانند در جیره‌ غذایی مورد استفاده قرار گرفته و سبب افزایش سطح سلامت افراد مصرف کننده شوند.