اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 11:26:12

مسیری منحصربه‌فرد از زباله تا گنج

مسیری منحصربه‌فرد از زباله تا گنج

یک آشپز سرشناس با بهره‌گیری از قارچ Neurospora، در حال تحقیق و بررسی برای تبدیل ضایعات غذا به غذاهایی خوش‌طعم است. این محقق خلاق با تحقیق درباره تفاله جو دو سر و نان کپک‌زده، به نتایج جالب‌توجهی دست‌یافته است. وایو هیل ماینی، در همکاری با سرآشپزهای رستوران‌های ستاره‌دار میشلین، به دنبال ایجاد پایداری در صنعت غذاست تا محصولات جانبی را به غذاهای مغذی و جذاب تبدیل کند. ماینی در دو سال گذشته، با تیمی از سرآشپزها در Blue Hill که یک رستوران دوستاره میشلن در نیویورک است، لقمه‌های خوشمزه‌ای از کپک Neurospora که روی غلات و حبوبات رشد می‌کنند، تولید کرده و از تفاله باقی‌مانده از تولید شیر جوی دوسر که روی تکه‌ای غلات قرار داده شده و قارچ نوروسپورای نارنجی با رویه‌ای از نان کپک‌زده بهره می‌برد که با سرخ کردن آن، بو و طعمی شبیه ساندویچ پنیر برشته ایجاد می‌شود.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 شهریور 1403ساعت انتشار : 17:0:47