
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه سدیم موجود در گوشتهای فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را افزایش میدهد، گفت: با مصرف پیتزا؛ مقدار زیادی نیتریت، چربی، سدیم و کالری وارد بدن ما می شود.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 شهریور 1401ساعت انتشار : 12:0:51یک متخصص تغذیه با بیان اینکه سدیم موجود در گوشتهای فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را افزایش میدهد، گفت: با مصرف پیتزا؛ مقدار زیادی نیتریت، چربی، سدیم و کالری وارد بدن ما می شود.