خبرگزاری میزان - یک متخصص تغذیه گیاهی و دارویی طب ایرانی گفت: جیوه, سرب و کامیوم در مواد غذای ایرانیان به وفور یافت میشود؛ متاسفانه امروزه همچنان سبزی با روش دیم تولید میشود و در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مهر 1394ساعت انتشار : 13:14:28خبرگزاری میزان - یک متخصص تغذیه گیاهی و دارویی طب ایرانی گفت: جیوه, سرب و کامیوم در مواد غذای ایرانیان به وفور یافت میشود؛ متاسفانه امروزه همچنان سبزی با روش دیم تولید میشود و در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.