اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 20 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 دى ماه 1403 ساعت: 12:25:32

کرونا در غذاهای چرب ماندگاری بیشتری دارد

کرونا در غذاهای چرب ماندگاری بیشتری دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که کرونا در غذاهای چرب ماندگاری بیشتری دارد، گفت: نمی‌توان با قاطعیت گفت که غذا عامل انتقال کرونا نیست.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 بهمن 1399ساعت انتشار : 11:0:34
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که کرونا در غذاهای چرب ماندگاری بیشتری دارد، گفت: نمی‌توان با قاطعیت گفت که غذا عامل انتقال کرونا نیست.