اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 30 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 30 فروردين ماه 1404 ساعت: 0:25:36

تولید نان سالم در گرو توجه جدی به زنجیره تولید از مزرعه تا سفره است

تولید نان سالم در گرو توجه جدی به زنجیره تولید از مزرعه تا سفره است

اصفهان - ایرنا - نان یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در کشورمان است؛ به گفته کارشناسان، دستیابی به نان سالم و باکیفیت به توجه جدی به زنجیره تولید آن از مزرعه تا سفره نیاز دارد به‌گونه‌ای که مسائل مختلفی مانند فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریت منابع آب و خاک را شامل می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 دی 1403ساعت انتشار : 9:25:11