اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 23 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 23 تير ماه 1404 ساعت: 13:25:31

تغذیه با شیر مادر خطر بیماری قلبی عروقی مادران را کاهش می‌دهد

تغذیه با شیر مادر خطر بیماری قلبی عروقی مادران را کاهش می‌دهد

بر اساس یک متاآنالیز، احتمال ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی یا مرگ بر اثر بیماری قلبی عروقی در زنانی که به فرزندان خود شیر می‌دادند از زنانی که شیردهی نداشتند، کمتر بود.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 دی 1400ساعت انتشار : 17:0:24
بر اساس یک متاآنالیز، احتمال ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی یا مرگ بر اثر بیماری قلبی عروقی در زنانی که به فرزندان خود شیر می‌دادند از زنانی که شیردهی نداشتند، کمتر بود.