اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 دى ماه 1403 ساعت: 9:25:25

تلاش برای استفاده از خمیرمرغ

تلاش برای استفاده از خمیرمرغ

ایسنا: دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران از تلاش برای اخذ مجوز کاربرد خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی از وزارت بهداشت و سازمان استاندارد خبر داد و گفت: امیدواریم این موضوع امسال به نتیجه برسد. مجید افلاکی در مورد استفاده از خمیرمرغ در تولید فرآورده‌ها‌ی گوشتی تاکید کرد: ‌براساس دستورالعمل سازمان‌های غذا، دارو و استاندارد هیچ‌یک از کارخانه‌ها از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمی‌کنند.

منبع خبر : دنیای اقتصاد - بازرگانیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 تیر 1394ساعت انتشار : 15:27:23
ایسنا: دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران از تلاش برای اخذ مجوز کاربرد خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی از وزارت بهداشت و سازمان استاندارد خبر داد و گفت: امیدواریم این موضوع امسال به نتیجه برسد. مجید افلاکی در مورد استفاده از خمیرمرغ در تولید فرآورده‌ها‌ی گوشتی تاکید کرد: ‌براساس دستورالعمل سازمان‌های غذا، دارو و استاندارد هیچ‌یک از کارخانه‌ها از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمی‌کنند.