اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 28 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 28 خرداد ماه 1404 ساعت: 0:26:20

(اینفوگرافیک) کدام خوراکی‌ها برای افزایش هوش کودک مفید است؟

خطرات غذاهای فوق فرآوری‌شده؛ چه غذاهایی فوق فرآوری‌اند؟

غذاهای فوق فرآوری شده به آن دسته از غذاهایی گفته می‌شود که تحت فرآیندهای صنعتی پیچیده قرار گرفته‌اند و افزودنی‌هایی مانند: شیرین‌کننده‌ها، رنگ‌ها، طعم‌دهنده‌ها و نگهدارنده‌ها در فرمولاسیون آنها بکار گرفته شده باشد. هر ماده غذایی یا محصول کشاورزی که شکل تازه و طبیعی خود را تحت فرایندهایی طی ترکیب شدن با افزودنی‌هایی از دست بدهد، در دسته غذاهای فرآوری‌شده جای می‌گیرد. غذاهای فرآوری شده، لزوما ناسالم و مضر نیستند و اغلب غذاهایی که در کارخانجات مواد غذایی تولید و در فروشگاه‌ها عرضه می شوند به نوعی فرآوری‌شده‌ هستند. اما غذاهای فوق فرآوری کدامند و چه تفاوتی با غذاهای فرآوری شده دارند و آیا نباید مصرف شوند؟ دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: غذاهای فرآوری نشده، به آن دسته از غذاهایی گفته می شود که دستکاری در آن ها صورت نگرفته و به شکل طبیعی خود هستند. میوه ها، سبزیجات، گوشت های تازه، تخم مرغ، شیر و غلات کامل از این جمله اند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 شهریور 1403ساعت انتشار : 17:0:45