خطرات غذاهای فوق فرآوریشده؛ چه غذاهایی فوق فرآوریاند؟
غذاهای فوق فرآوری شده به آن دسته از غذاهایی گفته میشود که تحت فرآیندهای صنعتی پیچیده قرار گرفتهاند و افزودنیهایی مانند: شیرینکنندهها، رنگها، طعمدهندهها و نگهدارندهها در فرمولاسیون آنها بکار گرفته شده باشد. هر ماده غذایی یا محصول کشاورزی که شکل تازه و طبیعی خود را تحت فرایندهایی طی ترکیب شدن با افزودنیهایی از دست بدهد، در دسته غذاهای فرآوریشده جای میگیرد. غذاهای فرآوری شده، لزوما ناسالم و مضر نیستند و اغلب غذاهایی که در کارخانجات مواد غذایی تولید و در فروشگاهها عرضه می شوند به نوعی فرآوریشده هستند. اما غذاهای فوق فرآوری کدامند و چه تفاوتی با غذاهای فرآوری شده دارند و آیا نباید مصرف شوند؟ دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: غذاهای فرآوری نشده، به آن دسته از غذاهایی گفته می شود که دستکاری در آن ها صورت نگرفته و به شکل طبیعی خود هستند. میوه ها، سبزیجات، گوشت های تازه، تخم مرغ، شیر و غلات کامل از این جمله اند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 شهریور 1403ساعت انتشار : 17:0:45