اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 30 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 30 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 22:25:27

طرز تهیه غذاهای مختلف با گل کلم

طرز تهیه غذاهای مختلف با گل کلم

گل کلم یکی از سبزیجات پرخاصیت و کم کالری است که در آشپزی ایرانی می توان از آن در غذاهای متنوعی مانند خورش، کوکو، شامی و سوپ استفاده کرد. این سبزی خوش طعم نه تنها ارزش غذایی بالایی دارد، بلکه گزینه ای عالی برای ایجاد تنوع در رژیم غذایی روزانه محسوب می شود. گل کلم یکی از سبزیجات مغذی و خوشمزه ای است که می توان از آن در غذاهای مختلف ایرانی استفاده کرد. این سبزی علاوه بر طعم ملایم و دلپذیر، سرشار از ویتامین C، فیبر، و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که به بهبود سلامت بدن کمک می کند. در این مقاله، به معرفی چند غذای ایرانی جذاب که با گل کلم تهیه می شوند، خواهیم پرداخت. ۱. طرز تهیه خورش گل کلم

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 فروردین 1404ساعت انتشار : 18:25:32