پریبیوتیکها با تغذیه باکتریهای مفید روده، نقش کلیدی در حفظ سلامت گوارش و تقویت میکروبیوم روده دارند. مصرف مواد غذایی مانند پیاز، سیر، موز، لوبیا، بلغور جو دوسر، سیب، دانه کتان، مارچوبه و گندم سبوسدار میتواند به بهبود عملکرد رودهها و افزایش سلامت کلی بدن کمک کند. این مواد غذایی بهعنوان منابع طبیعی پریبیوتیک، بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم هستند که به حفظ تعادل میکروبیوم روده و پیشگیری از مشکلات گوارشی کمک میکنند.
منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 شهریور 1403ساعت انتشار : 14:2:2