مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: همه مواد غذایی اعم از محصولات آماده، واسطه و مواد اولیه، نگهدارنده ها، آنزیم ها و رنگ ها که در فرمولاسیون مواد غذایی به کار می روند، لازم است در سامانه تیتک ثبت شوند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1400ساعت انتشار : 14:1:8مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: همه مواد غذایی اعم از محصولات آماده، واسطه و مواد اولیه، نگهدارنده ها، آنزیم ها و رنگ ها که در فرمولاسیون مواد غذایی به کار می روند، لازم است در سامانه تیتک ثبت شوند.