اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 4 دى ماه 1403 ساعت: 23:26:40

احتیاط کنید؛ این مواد غذایی باعث افزایش التهاب در بدن می‌شود

احتیاط کنید؛ این مواد غذایی باعث افزایش التهاب در بدن می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یک متخصص تغذیه گفت: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان زمینه التهاب در بدن را افزایش می‌دهد.

منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 آبان 1401ساعت انتشار : 19:0:50
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یک متخصص تغذیه گفت: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان زمینه التهاب در بدن را افزایش می‌دهد.