اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 15 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 15 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 11:25:38

جشنواره طبخ آبزیان در سنقر گامی به سوی فرهنگ‌سازی مصرف غذاهای سالم

جشنواره طبخ آبزیان در سنقر گامی به سوی فرهنگ‌سازی مصرف غذاهای سالم

کنگاور- ایرنا- نخستین جشنواره طبخ آبزیان با عنوان «ماهی، غذای سلامتی» عصر امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه در کانون امام خمینی (ره) شهرستان سنقر با حضور مدیرکل شیلات استان کرمانشاه، فرماندار سنقر و جمعی از مدیران محلی برگزار شد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 بهمن 1403ساعت انتشار : 22:25:12