اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 دى ماه 1403 ساعت: 0:25:12

اصلاح برچسب های مواد غذایی و فرهنگ مردم دو راهکار جلوگیری از مصرف زیاد نمک و چربی است

اصلاح برچسب های مواد غذایی و فرهنگ مردم دو راهکار جلوگیری از مصرف زیاد نمک و چربی است

اصفهان- ایرنا- کارشناسان و مسئولان بخش بهداشت و غذا اعتقاد دارند که اصلاح برچسب های مندرج روی محصولات غذایی و همچنین فرهنگ تغذیه مردم، دو راهکار اصلی و کلیدی برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، چربی و قند در جامعه است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 دی 1394ساعت انتشار : 19:32:36
اصفهان- ایرنا- کارشناسان و مسئولان بخش بهداشت و غذا اعتقاد دارند که اصلاح برچسب های مندرج روی محصولات غذایی و همچنین فرهنگ تغذیه مردم، دو راهکار اصلی و کلیدی برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، چربی و قند در جامعه است.