اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 24 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 24 خرداد ماه 1404 ساعت: 0:25:25

غذاهایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند

غذاهایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند

یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهای‌فوق‌فرآوری‌شده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع۲ شوند. غذاهای‌فوق‌فرآوری‌شده شامل طیف وسیعی از محصولات است که اغلب حاوی سطوح بالایی از قندهای افزوده، نمک و چربی‌های ناسالم و همچنین مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی مصنوعی هستند. به عنوان مثال: نوشابه، گوشت‌های‌فرآوری‌شده، تنقلات بسته‌بندی شده، چیپس سیب‌زمینی، پیتزا، بیسکویت و غلات صبحانه. مطالعات قبلی خطرات بالقوه سلامتی هر ماده یا ترکیب را به صورت جداگانه بررسی کرده‌اند، مانند رنگ‌های خوراکی غذایی، مواد نگهدارنده، روغن‌های گیاهی یا آلاینده‌هایی که از بسته‌بندی وارد مواد غذایی می‌شوند. با این همه، مطالعه جدید بر روی تعامل مضرات ناشی از مخلوط  دو ترکیب یا دو ماده در یک غذای خاص متمرکز شده است.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 16:25:46