
یک متخصص تغذیه در خصوص غذاهای آلرژیزا گفت: فردی که به حساسیت فصلی مبتلاست یا سابقه ابتلا به آن را دارد، تا حد امکان از ادویهها، غذاهای تند، بودار، خوراکیهای فرآوریشده (مانند سوسیس، کالباس و...) و غذاهای سرخکردنی استفاده نکند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1396ساعت انتشار : 10:27:27یک متخصص تغذیه در خصوص غذاهای آلرژیزا گفت: فردی که به حساسیت فصلی مبتلاست یا سابقه ابتلا به آن را دارد، تا حد امکان از ادویهها، غذاهای تند، بودار، خوراکیهای فرآوریشده (مانند سوسیس، کالباس و...) و غذاهای سرخکردنی استفاده نکند.