اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 5:25:33

با این نوع روغن‌ منتظر «سرطان روده» باشید!

با این نوع روغن‌ منتظر «سرطان روده» باشید!

دانشمندان ارتباط جدی بین سرطان و پخت و پز با روغن سرخ کردنی را بارها هشدار داده و حالا در آخرین مطالعات دانشگاهی این قضیه به طور کامل ثابت شده است. بر کسی پوشیده نیست که رژیم غذایی بد، عامل اصلی سرطان شناخته شده و به طور کلی مصرف بیش از حد هر چیزی، از نمک گرفته تا چربی و شکر، برای آسیب رساندن به سلامت جسمانی شما کافی است. از سوی دیگر دانشمندان ارتباط جدی بین سرطان و پخت و پز به صورت سرخ کردن را بارها هشدار داده و حالا در آخرین مطالعات دانشگاهی این قضیه به طور کامل ثابت شده است. این تحقیق در مجله علمی Gut روز سه‌شنبه ۱۰ دسامبر منتشر شد و به شواهدی مبنی بر ارتباط بین شکل خاصی از سرطان و یک افزودنی رایج آشپزی اشاره می‌کند. طبق این تحقیق بین روغن‌های پخت و پز که بسیاری از ما هنگام پختن سبزیجات یا گوشت روی اجاق گاز از آن استفاده می‌کنیم و سرطان روده بزرگ، رابطه مستقیم وجود دارد. در ایالات متحده، سرطان کولورکتال دومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان است.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 دی 1403ساعت انتشار : 16:25:30