دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند مثل کنسروها و کمپوتها باعث تشدید علایم میگرن میشود، میگوید: پنیرهایی که حالت کپک زده دارند مثل بلوچیز باعث تشدید حملات سردرد میشود. نوشابههای الکلی، حملات میگرنی را تشدید میکند. همچنین نوشابههای رژیمی بعضی میوه و سبزیجات مثل گوجه فرنگی، پرتقال ترش، سیر و پیاز خام باعث تشدید حملات میگرنی میشود. بعضی غذاها مثل فست فودها نیز حملات میگرنی را تشدید میکند.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 بهمن 1402ساعت انتشار : 14:1:45