مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف روغنهای جامد و نیمهجامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی میشود.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1400ساعت انتشار : 12:0:50مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف روغنهای جامد و نیمهجامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی میشود.