اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 دى ماه 1403 ساعت: 14:25:37

غنی‌سازی نان لواش با ویتامین «دی»

غنی‌سازی نان لواش با ویتامین «دی»

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درمورد کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 آذر 1394ساعت انتشار : 10:5:26
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درمورد کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.