اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:39

چگونه میزان آرسنیک برنج را کاهش دهیم؟

چگونه میزان آرسنیک برنج را کاهش دهیم؟

مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: خشکسالی‌های اخیر و کاهش آب‌های سطحی، ضرورت کشت برنج با آب‌های زیرزمینی که منبع بالقوه آرسنیک هستند را افزایش داده است این در حالی است که عناصر آلوده کننده برنج در طولانی مدت سبب اختلال در عملکرد برخی ارگان‌ها، مسمومیت و عوارضی از جمله سرطان‌زایی و ایجاد نقص مادرزادی در نوزادان می‌شود.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 خرداد 1400ساعت انتشار : 11:0:26
مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: خشکسالی‌های اخیر و کاهش آب‌های سطحی، ضرورت کشت برنج با آب‌های زیرزمینی که منبع بالقوه آرسنیک هستند را افزایش داده است این در حالی است که عناصر آلوده کننده برنج در طولانی مدت سبب اختلال در عملکرد برخی ارگان‌ها، مسمومیت و عوارضی از جمله سرطان‌زایی و ایجاد نقص مادرزادی در نوزادان می‌شود.