اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 20 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 20 تير ماه 1404 ساعت: 12:25:24

استاندار کرمانشاه: ظرفیت تولید آبزیان استان ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

استاندار کرمانشاه: ظرفیت تولید آبزیان استان ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت تولید آبزیان استان از ۲۲ هزار به ۳۲ هزار تُن خبر داد و گفت: این رشد ۵۰ درصدی با استفاده از ظرفیت منابع آبی استان، به‌ویژه کاسه سدها و پرورش ماهی در قفس، در دستور کار قرار گرفته است.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 تیر 1404ساعت انتشار : 10:25:11