اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 29 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 29 فروردين ماه 1404 ساعت: 16:25:37

۵ ماده غذایی که به تقویت حافظه کمک می‌کند

۵ ماده غذایی که به تقویت حافظه کمک می‌کند

مغز ما در تمام شبانه‌روز، حتی زمانی که خواب هستیم، درحال فعالیت است؛ سیستم عصبی را تنظیم می‌کند و سیگنال‌ها و دستورالعمل‌ها را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل می‌کند. غذاهای مقوی و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها، مغز را تغذیه کرده و از آن در برابر استرس اکسیداتیو در دوران پیری محافظت می‌کنند. غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می‌کنند، اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، چربی‌های سالم، ویتامین B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. به طور مثال ماهی‌های چرب، منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و یکی از بهترین غذاها برای تقویت حافظه به شمار می‌آیند. حدود ۶۰ درصد از مغز ما از چربی تشکیل شده و ۵۰ درصد از این چربی از اسیدهای چرب امگا ۳ تشکیل شده است. امگا ۳ نقش مهمی در ساختار مغز و سلول‌های عصبی ایفا می‌کند و برای بهبود حافظه و یادگیری مفید است. تحقیقات هم‌چنین نشان می‌دهد که خوردن ماهی‌های چرب مانند: سالمون، قزل آلا و ساردین می‌تواند زوال عقل ناشی از افزایش سن را کاهش دهد و از آلزایمر جلوگیری کند. در ادامه چند خوراکی مفید دیگر برای تقویت مغز و حافظه به شما معرفی می‌شود:

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 بهمن 1403ساعت انتشار : 10:25:28