تنوع کشت محصول در آفریقا برای نجات از آفات و ورشکستگی
آفریقا قارهای با تنوع غنی است که میتوان به تنوع در فرهنگها، زبان، گیاهان و جانوران اشاره کرد؛ این در حالی است که بخش بزرگی از جمعیت آفریقا تنها به کشت چند محصول غذایی مانند ذرت، برنج و گندم میپردازند که این امر باعث شده تا روی کیفیت رژیم غذایی تأثیر بگذارد و سیستم کشاورزی آفریقای جنوبی را در برابر خشکسالی (بهویژه امسال)، به شدت آسیبپذیر کند.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 آبان 1395ساعت انتشار : 15:22:20