همدان-ایرنا-امروزه بسیاری از افراد در تغذیه خود بدون توجه به ماهیت یک ماده غذایی تنها به طعم و مزه آن توجه می کنند غافل از اینکه بسیاری از این مواد جزو موادغذایی آسیب رسان به سلامت هستند و طعم تلخ انواع بیماری ها تنها ارمغان مصرف این خوراکی ها است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 تیر 1394ساعت انتشار : 13:57:28همدان-ایرنا-امروزه بسیاری از افراد در تغذیه خود بدون توجه به ماهیت یک ماده غذایی تنها به طعم و مزه آن توجه می کنند غافل از اینکه بسیاری از این مواد جزو موادغذایی آسیب رسان به سلامت هستند و طعم تلخ انواع بیماری ها تنها ارمغان مصرف این خوراکی ها است.