با وجود توصیههایی که امروزه در زمینه مصرف نانهای سبوس دار و برنج قهوهای وجود دارد، اما خوب است بدانیم شکر قهوهای از لحاظ تغذیهای هیچ مزیتی بر شکر سفید ندارد؛ بنابراین باید نسبت به تبلیغاتی که در این زمینه انجام میشود، هوشمندانهتر رفتار کنیم.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مهر 1401ساعت انتشار : 17:1:7با وجود توصیههایی که امروزه در زمینه مصرف نانهای سبوس دار و برنج قهوهای وجود دارد، اما خوب است بدانیم شکر قهوهای از لحاظ تغذیهای هیچ مزیتی بر شکر سفید ندارد؛ بنابراین باید نسبت به تبلیغاتی که در این زمینه انجام میشود، هوشمندانهتر رفتار کنیم.